TJENESTER

Trenger du råd og veiledning om valg eller bruk av hjelpemidler?

Det finnes mange produkter på markedet som kan gi økt livskvalitet og en enklere hverdag. Vårt helsepersonell gir deg gjerne råd og veiledning slik at vi sammen kan finne de produktene som passer deg best.

Kom gjerne en tur til vår butikk for en hyggelig prat. Ønsker du en personlig og diskret samtale har vi eget samtalerom. Du trenger ikke bestille time, men en forhåndsavtale sikrer at vi kan sette av god tid til deg.

 

Hjemmebesøk

Dersom våre kunder av ulike årsaker ikke kan komme til butikken, tilbyr vi hjemmebesøk for veiledning og tilpassing av produkter på blåresept uten kostnad. Slike besøk tas gjerne i samarbeid med for eksempel hjemmesykepleie dersom dette er ønskelig. Hjemmebesøk må avtales i god tid, og må ikke erstatte kontakt med offentlig helsevesen.

Hjemkjøring

Blåreseptvarer kan leveres hjem til deg uten kostnad i Ringerike, Hole og på Hadeland. Varer som ikke dekkes på blåresept kan også leveres hjem mot fraktkostnad, eller sendes med post etter postens satser.

BANDA RINGERIKE

Din lokale bandagist! Vi fører et bredt utvalg av sykepleieartikler innen inkontinens, stomi, retensjon, ernæring, sår og brystproteser. Vi fører også kompresjonsstrømper, kompresjonsplagg, ortoser, såler, hjelpemidler, Tempur, velværeprodukter og andre helserelaterte produkter.

KONTAKT OSS

Adresse: Flattumsgate 4, 3510 Hønefoss

Epost: post@bandaringerike.no

Telefon: 32 12 60 00

Fax: 32 12 60 08

Avd. Hadeland v/Marianne Gjesdal

Telefon: 45 21 13 73   

 

ÅPNINGSTIDER

Mandag - Fredag: 9 - 16

Torsdag: 9 - 18

Lørdag: STENGT

OBS! I skolens sommerferie er åpningstidene mandag - fredag 10 - 16, lørdag stengt.